Tuotteita lisätään päivittäin. Ota yhteyttä, jos et löytänyt etsimääsi.

Tuotteet

Kaikki tarvitsemasi kiinnitystarvikkeet ja työkalut asennukseen sekä materiaalintyöstöön

Valmistamme erikoismittaisia ruuveja ja porakärkiruuvi-valikoimamme on varmasti Suomen laajin

Olemme valinneet parhaiden valmistajien tuotteet metallintyöstöön. Valikoimamme kattaa reikäsahat, poranterät, ja omavalmisteiset erikoisporanterämme. Panostamme laatuun, jotta asiakkaamme voivat luottaa työn sujuvuuteen aina. Valmistutamme tuotteemme luotettavilla valmistajilla, joiden toiminnan vastuullisuus ja laatulupaus on takuuvarmasti parhaalla tasolla.

Olemme 30 toimintavuoden aikana erikoistuneet asennustöihin ja pienteollisuuteen tarvittavien kiinnitystarvikkeiden, työkalujen, suojaimien ja kemikaalien tavarantoimittajaksi. Toimitamme päivittäin tavaraa ympäri Suomen ja pidämme kiinni palvelulupauksestamme, että varastostamme löytyvät tuotteet laitamme toimitukseen tilauspäivänä.

Tunnemme asiakkaamme ja olemme mukana myös suunnittelemassa asiakkaittemme työssä tarvitsemia työkaluja ja kiinnitystarvikkeita. Olemme tunnettuja erikoisporista ja poranteristä sekä erikoisruuveista.
Hyllytyspalvelumme tarjoaa asiakkaillemme mahdollisimman helpon materiaalihallinnan, jolloin asiakkaamme pääsee keskittymään ydintoimintaansa ja työ on sujuvaa ja keskeytyksetöntä. Pyrimme antamaan asiakkaillemme selkeää taloudellista hyötyä olemalla luotettavin kumppani tarvike- ja työkalutoimittajana.

Toolexpert Oy


3321368-6
003733213686
Maventa
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.